FRANSIZ OYUNCUDAN ŞOK AÇIKLAMALAR
Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Allan Saint-Maximin, Fransız medyasına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zack Nani’ye verdiği demeçte, Fenerbahçe’deki deneyimleri hakkında dikkat çekici iddialar ortaya attı.
TEHDİTLER VE DOPİNG İDDİALARI
Nafi Alpay’ın çevirisine göre, tehditlere maruz kaldığını ifade eden Maximin, “Fenerbahçe’nin şampiyon olamamasının nedeni, futbol dışı etkenlerle kulübün çevresinin kuşatılmış olmasıydı. Hatta bir noktada bana doping yapmaya bile kalktılar. İnsanlar bunları bilmiyorlar. Bunları açık açık konuşamıyorsunuz çünkü sizi tehdit ediyorlar. Eğer konuşursanız ‘sana şunu şunu yaparız’ diyorlar. Bazen futbolu aşan konuların içinde buluyorsunuz kendinizi.” dedi.
DOPİNG MESELESİNİN ARKA PLANI
Dopingle ilgili detaylar da paylaşan Fransız yıldız, “Mourinho şampiyon olmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Ben şampiyon olmak için geldim. Ancak kulübün çevresinde o kadar çok fazla sıkıntılı şey var ki.. Örnek vermem gerekirse eğer, iş öyle bir noktaya geldi ki bana doping yapmaya bile kalkıştılar orada.” diye konuştu.