Maximin’in Yeni Adresi Club America!

FUTBOLCU KİRALIK SÜRECİNİ TAMAMLADI

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Al Ahli’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin, Süper Lig’in sona ermesiyle takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Fransız futbolcu, doping girişiminde bulunulduğu iddiasında bulundu. Deneyimli oyuncu, sosyal medya üzerinden bir taraftara yanıt vererek, “Size cevap vereyim; hasta olduğum sırada kulüple ortak çalışan ve kulüp doktorunun gözetiminde olan bir hastanenin sağlık ekibi bana şu meşhur iğneyi yapmaya çalıştı. ‘Söylenenin’ aksine prosedürü durduran kesinlikle kulüp doktoru değildi, bendim. Bana gönderilen bu tıbbi ekibin davranışlarının ve iş yapma biçimlerinin anormal olduğunu hemen hissettim. Bu yüzden o anda, bunu denetlemesi gereken resmi kulüp doktoruyla iletişime geçtim ve bana vermek istedikleri ürünü açıkça onaylamasını istedim. Bunu yapamadı çünkü korktuğum gibi bu madde gerçekten yasaktı.” ifadelerini kullandı.

DAVA VE GELECEĞİ BELİRSİZLİK ARZ EDİYOR

Fenerbahçe’nin söz konusu ifadelerin ardından futbolcuya dava açılacağı duyulurken, geleceği de merak konusuydu. ESPN’nin haberine göre, bonservisi Al Ahli’de bulunan Allan Saint-Maximin’in Club America’ya transferi büyük ölçüde tamamlandı. 28 yaşındaki futbolcu için tarafların anlaşmaya vardığı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı ifade edildi. Daha önce Los Angeles FC’den Denis Bouanga ve Columbus Crew’dan Diego Rossi için girişimlerde bulunan ancak bu transferlerde sonuç alamayan Club America’nın, Saint-Maximin’de karar kıldığı belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezon boyunca Fenerbahçe ile 31 maça çıkan Maximin, 4 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyerek dikkat çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.