Mehmet Bekaroğlu: İnat etti bekletti

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, sorumlu olduğu TRT ve Anadolu Ajansı'nın kendisine ambargo uyguladığını söylemesi tartışılırken, ilginç bir olayı da CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu Twitter'dan paylaştı.

CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın konuşması olduğu gerekçesiyle konuk olduğu TGRT Haber canlı yayınına başlayamadıklarını takipçilerine şikayet etti. Bekaroğlu, şöyle yazdı: “TGRT Haber'de Cumhurbaşkanı ve  Başbakan'dan yer kalırsa Yayına gireceğiz, inat ettim bekleyeceğim… Az sonra… Cumhurbaşkanı konuşuyor, devamlı konuşuyorlar, tüm kanallar onların… Sadece onlar Konuşuyor…”

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.