Şarkıcı Melek Mosso, ‘Cevriye’ müzikaline katıldığını duyurdu. 24 Mayıs 2026 tarihinde, projeye dahil olmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Mosso, “Ben çok mutluyum, içinde olmak istediğim bir projeydi. Cevriye için aranmak, özellikle kadına yönelik bir müzikal olması benim için daha önemli ve kıymetli. Haziran başında provalara başlayacağız” ifadelerini kullandı. Müzikalin ilk gösteriminde Deniz Seki sahne almıştı.
MELEK MOSSO'NUN MÜZİKAL SERÜVENİ
Melek Mosso, ‘Cevriye’ müzikalinin kadrosuna katılmasıyla birlikte, sahne hayatında yeni bir sayfa açmış oldu. Bu projede yer almanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurguladı.
PROVA TARİHLERİ VE GÖSTERİLER
Haziran ayının başında provalara başlayacak olan Mosso, müzikalin hazırlık sürecine dair heyecanını dile getirdi. Bu süreçte, sahne performansını geliştirmek için yoğun bir çalışma yapmayı planlıyor.