Meral Akşener’den: Sen ne yaptın muhterem!

MHP Beşiktaş ilçe başkanlığı yeni binasının açılışında konuşan MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına göndermede bulunarak, "Sen ne yaptın muhterem, kısık bir sesle evdeki parayı sıfırlattın. Sıfırlayabildi mi sıfırlayamadı mı orası meçhul kaldı." şeklinde konuştu. MHP Beşiktaş'ın Barbaros Bulvarı'ndaki yeni hizmet binasının açılışına MHP İstanbul Milletvekilleri Meral Akşener, Murat Başeskioğlu, MHP İstanbul milletvekili adayları, MHP İl Yöneticileri ve MHP İlçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. MHP Beşiktaş ilçe başkanı Tuncay Buruşuk'un açılış konuşmasını yapmasının ardından İstanbul milletvekilleri Meral Akşener ve Murat Başeskioğlu'da birer konuşma yaptı. Meral Akşener konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin AKP'nin sonunu getireceğini idda ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarafsızlık ilkesini ihlal ederek seçimlere müdahale gişimlerinin sonuçsuz kalacağını söyledi. Akşener, AKP kurmaylarının ve Erdoğan'ın son günlerde Cumhuriyet karşıtı söylemlerine dikkat çekerken Erdoğan'ın Cumhuriyet'in yanı sıra Osmanlı'ya da alerjisi olduğunu belirtti. Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Osmanlı fethederken bir ülkeyi bir salkım üzüm yediğinde sahibi yoksa oraya parasını astı. Sen ne yaptın muhterem, kısık bir sesle evdeki parayı sıfırlattın. Sıfırlayabildi mi sıfırlayamadı mı orası meçhul kaldı. 17-25 Recep Tayyip Erdoğan Osmanlıyı ağzına alabilecek son kişidir. Osmanlı adaletti, hukuktu, haktı."

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.