Metin Keçeci Ekonomik Sıkıntılarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Metin Keçeci’den Çarpıcı Açıklamalar

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla tanınan Metin Keçeci, son dönemlerde ciddi bir ekonomik buhranın pençesinde. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir röportajda icra süreci yaşadığını ve evini terk etmek zorunda kaldığını açıklamıştı. Duygularına hakim olamayan Keçeci, gözyaşları içerisinde “Artık dayanacak gücüm kalmadı” ve “İntiharın eşiğindeyim” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu süreçte eski dostlarına sitem eden Keçeci, “Cenazeme gelmesinler” sözleriyle kırgınlığını net bir şekilde ifade etmişti.

Başarılı oyuncu, bu zor döneminde TRT 1’deki Vefa Sultan dizisine katılacağını duyurarak hayranlarını sevindirmişti. Ancak kısa bir süre sonra, Keçeci’nin sosyal medya gündemine düşmesi, çarpıcı bir görüntüyle oldu. Zorlu ekonomik koşullarla savaştığı bilinen oyuncu, çöp kenarında karton toplarken görüntülendi. Fark edilmemenin yollarını arayan Keçeci, kartonları topladıktan sonra bir belediye otobüsüne binerek bölgeden ayrıldı.

Görüntülerin basında yer almasının ardından sessizliğini bozan Metin Keçeci, o anları şu sözlerle anlattı: “Marketten kartonlar aldım, otobüs durağına gittim. Toplu taşımayı kullanan biriyim. Halkın içinden hiçbir zaman kopmayan biriyim, her zaman da öyleyimdir. Otobüs durağına geldiğimde kalabalık vardı. ‘Acaba ayıp olur mu kartonlarla bineceğim, yer var mı?’ diye bakındım.” Ayrıca, Keçeci görüntülerin arkadaşları aracılığıyla kendisine ulaştığını ve şunları ekledi: “Eve geçtikten sonra bir oyuncu arkadaşım görüntüleri attı. Dramatik bir müzik koymuşlar. Ben de normal bir vatandaşım, dümdüz Metin Keçeci’yim. İşimiz gereği biraz göz önündeyiz ama toplu taşımayı kullanıyorum. Birincisi, asla ve asla hayatım boyunca birinin bana acıyarak hayatımın bir yerinde benim ya da sevdiğim eşimin bize acıyarak bir durumun içerisinde varlığımızı sürdürmeye çalışan asla birileri değiliz. Yani ben pazarda da çalıştım, şoförlük de yaptım, bulaşık da yıkadım.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.