MHP’li Vekilin Oğlu Takımla Anlaştı

BURHAN ERSOY’UN TRANSFERİ

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’un 22 yaşındaki oğlu Burhan Ersoy, Süper Lig takımlarından İkas Eyüpspor’a transfer oldu. Genç futbolcunun, Eyüpspor ile imzaladığı sözleşmenin ardından, ilk sezonunu 1. Lig ekiplerinden Pendikspor’da kiralık olarak geçireceği bilgisi alındı.

KİRALIK SÜREÇ VE İFADELER

Transfer süreci hakkında açıklama yapan İkas Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, “Burhan, sahada gösterdiği mücadeleci yapısıyla önemli bir gelecek vadedebilir diye düşünüyoruz. Pendikspor’da geçireceği kiralık sürenin onun gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hem Burhan hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

Büyükçekmece Başkanvekili Ahmet Şahin Tutuklandı

Büyükçekmece Belediyesi Başkanvekili Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan, tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi. Durumun gelişmeleri merakla bekleniyor.

Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar Tutuklandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yolsuzluk soruşturması nedeniyle tutuklandı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha Fazlası!