Michigan’da Sinagoga Silahlı Saldırı Gerçekleşti

**SİLAHLI SALDIRI TEMELİNDEN OLAY YERİNE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ**

ABD’nin Michigan eyaletinin West Bloomfield kentindeki Temple Israel Sinagogu’na silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırının gerçekleştiği bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, sinagogun bulunduğu bina hızla tahliye edildi. Federal Soruşturma Bürosu’nun Direktörü, “FBI personeli, Michigan’daki ortaklarıyla birlikte olay yerinde ve Michigan’ın West Bloomfield bölgesindeki Temple Israel Sinagogu’nda meydana gelen araçlı ve silahlı saldırı olayına müdahale ediyor” şeklinde açıklama yaptı.

**HALKA UYARI, DEVRIYELER ARTIRILDI**

Michigan Eyalet Polisi, saldırının ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlardan bölgeden uzak durmalarını talep ederek, “Ekipler ayrıca bölgedeki diğer ibadet yerlerinde de devriyeleri artırıyor” ifadesine yer verdi. Saldırganın önce otomobiliyle sinagoga girdiği, ardından aracından çıkarak silahla etrafa ateş açtığı öğreniliyor.

**OLAY YERİNDEN YÜKSELEN DUMAN GÖRÜNTÜLERİNE YANSIDI**

Olay yerinden alınan görüntülerde, sinagogun çatısından yükselen dumanların tespit edildiği, ayrıca yakınlarda çok sayıda polis aracının bulunduğu görüldü. ABD medyası tarafından aktarılan bilgilere göre, saldırganın olay sırasında hayatını kaybettiği bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın Gözünden Düşen 3 Futbolcu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Jota Silva ve Taylan Bulut'a forma şansı tanımıyor. İki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Beklentileri Yükseldi

Merkez Bankası'nın anketine göre yılsonu enflasyon beklentisi artarak yüzde 25,38 oldu; dolar/TL beklentisi ise 50,97 TL'ye düştü.

Galatasaray, Torreira İçin Yenileme Hamlesi Yapıyor

Galatasaray, sıcak gelişmeler yaşanan Lucas Torreira'nın geleceği hakkında net kararını açıkladı. Ayrılık iddiaları son buldu.

Sadettin Saran’dan Hakem Eleştirileri ve Genç Oyuncu Baskısı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, basın toplantısında hakem kararlarını ve Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirerek, Galatasaray'ın haksız yere desteklendiğini iddia etti.

Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi Beklentisi Rededildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine dair iddiaları yalanlayarak, işletme haklarının devredilmesi üzerine çalışmaların sürdüğünü açıkladı.