Montella’ya Sahip Çıkılacağını Açıkladı

A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası’nda Avustralya’ya 2-0 ve Paraguay’a 1-0 yenilerek turnuvaya ilk turda veda etti. Milli Takım bu sonuçla büyük hayal kırıklığı yarattı. Turnuva boyunca sergilenen performans eleştiri konusu oldu.

MONTELLA ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEYDİ

Spor otoriteleri bu durumu büyük bir sürpriz olarak değerlendirdi. Başarısız geçen turnuvanın ardından eleştiriler TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yöneldi. Ayrıca teknik direktör Vincenzo Montella ve bazı futbolcular da hedefteydi. Montella’nın takımdaki geleceği merak konusu oldu.

MONTELLA'YA SAHİP ÇIKILACAK

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı: “Cenab-ı Allah nasip etmedi. Kalbimiz sızlıyor. Ancak unutmayalım ki, bizleri buralara taşıyan bizim çocuklar. Çoğu genç yaştalar. Önümüzdeki turnuvalara bu çocuklar bizi taşıyacak. Bizim çocuklarımıza destek olmamız lazım.” Hacıosmanoğlu, hocaya ve oyunculara sahip çıkılacağını belirtti. “Burası kulüp takımı değil” diyerek devamlılığın önemine vurgu yaptı. “Yolda yürüdüklerimizi, yolda bulduklarımızla değişmeyiz” dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

TFF Başkanı Özür Diledi, Oyunculara Sahip Çıkacak

2026 Dünya Kupası'na veda eden A Milli Takım, ABD maçı öncesi Arizona Athletic Grounds'ta antrenman yaptı. Futbolcuların moralsiz olduğu gözlendi.

MHP: Seçimler Zamanında Olacak

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığına destek verdi. Seçimlerin zamanında yapılacağını belirtti.

Kolombiya’da Seçimi Sağcı Aday Espriella Kazandı

Kolombiya halkı, barış sürecini ve ABD ile ilişkilerini doğrudan etkileyecek kritik devlet başkanlığı seçiminde sandık başına gitti. Seçim ikinci tura kalırken yarış sağcı avukat Abelardo de la Espriella ile solcu senatör Ivan Cepeda arasında geçti.

İran, Belçika Beraberliğiyle Puanını 2’ye Yükseltti

2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Belçika ile İran, Los Angeles'ta karşı karşıya geldi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Arjantinli hakem ekibi mücadeleyi yönetti.

Filenin Sultanları Ankara’da 4’te 4 Yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'i 3-2 mağlup ederek Ankara'da oynadığı Belçika, Fransa, Almanya ve Çin maçlarını kazanmayı başardı. İlk seti 25-21 alan ay-yıldızlı ekip 1-0 öne geçti.