Mourinho, Fenerbahçe’den Ayrıldığını Duyurdu

FENERBAHÇE VE MOURINHO AYRILIĞI DÜNYADA MANŞETLERDE

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile olan ilişkisini sonlandırdığını dünyaya duyurdu. Bu gelişme, global spor medyasında geniş yer buldu ve özellikle farklı ülkelerde manşetlere taşındı. Portekizli teknik direktörün ayrılışı büyük yankı uyandırdı.

TAZMİNAT KONUSU ÖNE ÇIKTI

İspanyol spor gazetesi Marca, “Türkiye’de bomba haber” başlığıyla verdiği haberde, “Türk ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne katılamamasından saatler sonra yaptığı açıklamada, Mourinho’nun kovulduğunu duyurdu. Büyük tazminat ödemesi bekleniyor” diye belirtti. İngiliz basını da The Sun aracılığıyla, “Jose Mourinho, yeni sezonun ikinci haftasında Fenerbahçe’den ayrıldı. Manchester United taraftarları, onun Amorim’in yerine gelebileceğine inanmıştı” şeklinde ifadelere yer verdi.

MOURINHO’NUN PERFORMANSI VE SONUÇLARI

Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, tüm kulvarlarda toplam 110 gol atarken, kalesinde ise 56 gol gördü. Portekiz basınında O Jogo, “Jose Mourinho, Fenerbahçe’deki görevinden bu sabah ayrıldı” açıklamasını yaparken, Sport, “Fenerbahçe, Mourinho’nun ipini çekti. Üst üste iki yıl Şampiyonlar Ligi vizesi alamamak belirleyici oldu” şeklinde ifade etti. La Gazzetta dello Sport ise, “Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica’ya karşı alınan yenilgi Mourinho’ya pahalıya mal oldu” dedi. BBC, “Jose Mourinho, Fenerbahçe’deki görevinden bir yıl sonra ayrıldı. Portekizli teknik adamın ayrılığı, Türk ekibinin Şampiyonlar Ligi play-off’larında Benfica’ya elenmesinden iki gün sonra geldi” diye sonlandırdı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Transfer Döneminde Hareketlilik Artıyor

Dünya Kupası'nın başlamasına kısa süre kalması, Türkiye'de Galatasaray şampiyonluğuyla sezonun tamamlanması transfer döneminde hareketlilik arttı. Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da gündemde.

Bakan Kurum TOKİ Ankara Konutlarını Tanıttı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin yeni Açık Satış Kampanyası ile 20 bin konutun daha sahiplerini beklediğini ve bu evlerin huzur, mutluluk ve güven sunduğunu belirtti. Saraycık'taki 2+1 konutlar depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edildi.

Aziz Yıldırım’ın İlk Transferi Vedat Muriqi

Fenerbahçe'de dört gözle beklenen başkanlık seçimi tamamlandı ve sarı-lacivertliler yeni başkanı olarak yeniden Aziz Yıldırım'ı seçti. 27 bin 172 geçerli oy kullanıldı.

Bankalar 100 Bin Liraya Faizsiz Kredi Veriyor

Yükselen enflasyon ve tahminlere rağmen bankalar faizsiz kredi vermeye devam ediyor. Yeni müşteri edinmek için yarışan bankalar, 100 bin liraya kadar faizsiz seçenekler sunuyor.

CHP’de Salı Günü Grup Konuşması Kim Yapacak?

CHP'de yeni haftanın en tartışmalı gündem maddesi, 9 Haziran Salı günü TBMM'de yapılacak grup toplantısında kürsüye kimin çıkacağı oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları, toplantıda genel başkanın konuşma yapacağını belirtiyor.