Mourinho’ya 50 Milyon Euro Teklif

FENERBAHÇE’DE MOURINHO’NUN PERFORMANSI TARTIŞILIYOR

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında, 4 Mayıs 2025 tarihinde Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonucunda siyah-beyazlı ekip, Gedson Fernandes’in 44. dakikada attığı golle 1-0 galip geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, 75 puanda kalarak lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü ve şampiyonluk umudunu mucizelere bıraktı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun performansı ise tartışma konusu haline gelirken, Al Ettifaq kulübünden gelen haberler gündemi hareketlendirdi.

AL ETTIFAQ’TAN CİDDİ TEKLİF

Sabah Gazetesi’nin iddialarına göre, Suudi Arabistan kulübü Al Ettifaq, Mourinho’ya önümüzdeki sezondan itibaren 50 milyon Euro’luk iki yıllık bir sözleşme önerdi. Daha önce Suudi Arabistan’dan Al-Qadsiah’ın 2024’te 150 milyon Euro’luk üç yıllık teklifini reddeden Mourinho’nun bu yeni öneriye karşı nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Fenerbahçe ile Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Mourinho’nun kulüpten ayrılması durumunda ödemenin 30 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 115 milyon TL) olduğu bilgisi bulunuyor. Al Ettifaq’ın sunduğu bu teklif, Fenerbahçe’yi bu tazminat yükünden kurtarma ihtimali taşıyor.

MOURINHO’NUN FENERBAHÇE’DEKİ DURUMU

Mourinho, 2024 yazında Fenerbahçe’ye yıllık 15 milyon Euro’ya katıldı. Ancak bu sezon İstanbul’daki 5 derbide 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, taraftarları hüsrana uğrattı. Spor yazarları, Mourinho’nun En-Nesyri-Talisca ikilisinde ısrarını, Mert Müldür’ü sol bekte oynatmasını ve savunma dizilişindeki kararsızlıklarını eleştiren sert yorumlar yapıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.