Murat Boz, Sağanak Nedeniyle Mahsur Kaldı

İstanbul’da gün boyunca etkili olan kuvvetli sağanak, birçok ilçede su baskınlarına yol açtı. Sarıyer Maslak-Ayazağa’daki bir stüdyonun çevresi sular altında kaldı. Stüdyoları su basarken bölgede elektrikler kesildi. Çekim için orada bulunan şarkıcı Murat Boz, yüzlerce çalışanın mahsur kaldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Boz, “Maslak-Ayazağa’da Phoenix Stüdyoları’nın olduğu bölgedeyiz. Her yer sular altında, stüdyoları su basıyor, elektrikler kesildi. Yüzlerce çalışanla birlikte biz de burada mahsur kaldık. Yetkililerden acil destek bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

OYUNCU DEMET ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMASI

Aynı bölgede bulunan oyuncu Demet Özdemir, “Cendere yolunda stüdyoda mahsur kaldık. Phoenix stüdyoları. Tüm yetkili birimlerden yardım bekliyoruz,” dedi.

MURAT BOZ'DAN SON DURUM AÇIKLAMASI

Murat Boz, mahsur kaldıkları stüdyodaki son durumu aktaran yeni bir paylaşımda bulundu. Suyun yükselmeye devam ettiğini belirten Boz, “Son 10-15 basamağımız. Su içeriye dolmaya devam ediyor maalesef,” dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Arda Güler, Real Madrid Maçında Şov Yaptı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Roma deplasmanında 3-1 geri düştükten sonra 4-3 galip geldi. Ancak Arda Güler'in yedek kalması, İspanyol basınında geniş yankı buldu.

Olumsuz Hava Koşulları 43 Uçağın İnişini Engelledi

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuş operasyonlarını olumsuz etkiledi. İstanbul Havalimanı'na iniş yapamayan 43 uçak, alternatif havalimanlarına yönlendirildi.

İstanbul’da Yağış Nedeniyle Metro ve Tramvay Seferleri Uzatıldı

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış, ulaşım hizmetlerini etkiliyor. Metro İstanbul, seferlerin uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantıya, kurul üyeleri eski TBMM Başkanları Köksal Toptan, Binali Yıldırım, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, İsmet Yılmaz, Mehmet Ali Şahin ve Mustafa Şentop ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Hakkı Susmaz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı.

İngiliz Futbolunda Kriz: Kulüpler Mali Zarar İçinde

Manchester City'nin yaşadığı şok, İngiliz futbolunu derinden sarstı. Bağımsız Futbol Düzenleme Kurumu'nun (IFR) yayımladığı rapora göre, İngiliz futbol ekonomisi ciddi bir krize girdi.