Murat Özkaya, Arda Turan’ı övdü

Başkan Özkaya’nın Arda Turan’a Dair Açıklamaları

Eyüpspor’un başkanı Murat Özkaya, Adana Demirspor’u 6-0’lık skorla yendikleri maçın ardından Beyaz TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Bu yayında, Eyüpspor’un teknik direktörlük görevine yeni başlayan Arda Turan hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Özkaya’nın Tahminleri

Özkaya, Arda Turan’ın potansiyelini vurgulayarak, onun uluslararası alanda büyük başarılar kazanabileceğine inandığını ifade etti. Özkaya, “Lütfen şunu yazar mısınız? Arda Turan bir gün ya Real Madrid ya da Barcelona’yı çalıştıracak.” diyerek, bu iki büyük kulüple ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya sürdü.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.