Müzikal ‘Hamiyet’ 6 Haziran’da Sahnelenecek

PEYK’İN İLK MÜZİKALİ ‘HAMİYET’ SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Rock müzik grubu Peyk, ilk müzikali olan ‘Hamiyet’i 6 Haziran Perşembe günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde izleyicilerle buluşturuyor. Peyk solisti İrfan Alış, oyunun çıkış noktasını “Hamiyet; benim çocukluğumda korktuğum kadın” diye tanımladığı gerçek bir karakterden aldığını belirtiyor. Senaryoyu Deniz Madanoğlu hazırlıyor ve eseri Işıl Kasapoğlu yönetiyor. Toplamda 105 dakika süren hikâye, tek perdede sahneleniyor.

SAHNEDİKİ GÜÇLÜ KADRO

Peyk grubuna sahnede tiyatro oyuncuları Aslı İnandık, Esra Kızıldoğan, Ezgi Çelik, Bilgesu Kural ve Sermet Yeşil eşlik ediyor. Müzikal tiyatro, 1980 darbesinin etkisiyle yaşamı alt üst olan ve giderek akıl sağlığını yitiren hayalperest bir kadının hikâyesini anlatıyor. Bu derin konu, izleyicilere duygusal bir deneyim sunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.