Narin Güran Davasında Yeni Gelişme!

NEVZAT BAHTİYAR’IN SAĞLIK DURUMU

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın cesedini dere yatağına taşıdığını kabul eden Nevzat Bahtiyar, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda tedavi edilmeye alındı. Tutuklu sanıklardan Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Nevzat Bahtiyar yoğun bakımdaymış” sözleriyle kamuoyunun dikkatini çekti. Bahtiyar’ın avukatı Adnan Ataş, müvekkilinin Adana Suluca Cezaevi’nde tutulduğunu ve sağlık durumunun şu an iyi olduğunu belirtti. Ataş, hayati riskin bulunmadığını ve tedavisinin devam ettiğini ifade etti.

NARİN GÜRAN CİNAYETİ VE BAHTİYAR’IN ROLÜ

Nevzat Bahtiyar, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Bahtiyar, küçük kızın cansız bedenini olay yerine taşımıştı. Bu itirafın ardından tutuklanan Bahtiyar, soruşturmanın odak noktası haline geldi. Cinayetle ilgili davada 6 tutuklu sanığın yer aldığı toplam 15 kişi yargılanıyor.

DAVA SÜRECİ VE GELECEK GÜNDEM

Kamuoyunun büyük bir ilgiyle takip ettiği Narin Güran cinayeti davası, 25 Nisan’da bir kez daha görülecek. Nevzat Bahtiyar’ın sağlık durumundaki gelişmelerin, davanın nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.