Nazlı Çelik’ten çok sert cevap!

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, kendisini elelştiren HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'a canlı yayında cevap verdi.

Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, "Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil." dedi.

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Hakkari Yüksekova'da Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in Yüksekova haberini Meclis'e taşımıştı. Nazlı Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, "Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil." dedi.

"GAZETECİ, SAVAŞ KIŞKIRTICILIĞINA ARAÇ OLMAMALI"

HDP'li vekil Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi. Önergesinde "6 Nisan 2016 günü Star haber genel yayın yönetmeni Nazlı Çelik sokağa çıkma yasağının olduğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesine operasyonlardan görüntüler almak için gitmiştir" diyen HDP'li Zeydan, "Bir gazeteci, şiddeti özendirici, insani değerleri incitici, savaş kışkırtıcılığına araç olmamalıdır." ifadelerini kullanmıştı.

HDP'Lİ VEKİLE ÇOK SERT YANIT

Nazlı Çelik'ten HDP'li vekilin bu önergesine yanıt geldi. Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, HDP'li vekilin iddialarına cevap verdi.

"ASKER VE POLİSLER DE FİGURAN DEĞİL"

Çelik, Yüksekova'yı ekrana getirerek şunları söyledi:

"Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil. Çevredeki binaların üzerindeki delikler de matkap deliği değil. Onlarca şehidin verildiği, pek çok teröristin öldürüldüğü Yüksekova'nın ta kendisi."

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.