Neymar’dan Hikmet Karaman Paylaşımı

UNUTULMAZ ANLAR TEKRAR GÜNDEMDE

Süper Lig’de 2015 yılında gerçekleşen Gençlerbirliği-Rizespor karşılaşmasında yaşanan unutulmaz olaylar, yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Rizespor’un penaltı kazandığı dakikalar içinde yaşanan teknik direktör ve oyuncu arasında yaşanan anlaşmazlık, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Leonard Kweuke, teknik direktör Hikmet Karaman’ın karşı çıkmasına rağmen ısrarla topu alarak vuruşunu yapmış ve golü kaydetmişti.

ŞAŞIRTICI GOLLER VE DUYGUSAL ANLAR

Skoru eşitlemeyi başaran Kweuke, kısa bir zaman sonra galibiyet golünü de atarak büyük bir sevinç yaşamış ve başarıyla gözyaşları içinde tribünlere koşmuştu. Bu anlar, sosyal medyada “Futbol ne kadar müthiş” başlığıyla viral hale geldi. “Türk futboluna damga vuran an” ifadesiyle paylaşılan video, sadece üç gün içinde 12.3 milyon izlenme ve 1 milyon beğeni almayı başarıp dikkatleri üzerine çekti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Filipinler’de Deprem: Tsunami Uyarısı Yapıldı

Filipinler'de 7.8 büyüklüğünde deprem oldu. Burias Adası'nı sallayan sarsıntının ardından tsunami uyarısı yayımlandı.

Nükleer Savaş Başlıkları Depolardan Çıkarılıyor

Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü dünyadaki nükleer güçlerin toplam 12 bin 187 savaş başlığına sahip olduğunu duyurdu. Bunlardan yaklaşık 9 bin 745'i gerektiğinde kullanılabilecek stoklarda tutuluyor.

Silahlı Saldırıda Ölen Muhtarın Ağabeyi Seçildi

Kayranlar Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhtar Niyazi Çahan'ın yerine yapılan ara seçimde Zekeriya Çahan yeni muhtar seçildi. Seçimde 140 seçmenden 53'ü oy kullandı.

Parkta Pompalı Tüfekle 10 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında pompalı tüfekle ateş açan saldırgan, 10 kişinin yaralanmasına neden oldu ve olay yerinden kaçtı. Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor.

Boş Arazide Erkek Cesedi Bulundu

Nazilli Yeşil Mahalle 384 Sokak'taki boş arazide sürüsünü otlatan bir çoban, yerde hareketsiz yatan kişi gördü. Çoban hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.