Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Samsunspor’u 5-2 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Şahin, galibiyetin önemine vurgu yaparak, “Attığımız goller ve gollerin atılış şekli beni çok mutlu etti” ifadesini kullandı.
GALİBİYETİN ANLAMLIİ KAYNAĞI
Şahin, kulübeden gelen oyuncuların performansının da önemli olduğunu belirtti. “Bu da beni ayrıca mutlu etti” dedi. Duran toplardan iki gol bulmalarına da değinen Şahin, “Duran toplara önem veriyoruz. Antrenmanlarda bu konuya daha çok zaman ayırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
DURAN TOPLARIN ÖNEMİ
Nuri Şahin, duran toplardan sorumlu antrenörlerine teşekkür etti. Bu durumun kendileri için değerli olduğunu ve mutluluk verici olduğunu ifade etti. “Umarım devamı gelir” diyerek sözlerini tamamladı.