Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağaç köyünde 25 yaşındaki Ö. Ayan, bir gündür haber alamadığı babası Yusuf Ayan için kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kapsamlı çalışma yürüttü.
İHBARDAKİ ÇELİŞKİLER ARAŞTIRMAYI DERİNLEŞTİRDİ
Soruşturma kapsamında ihbar sahibi Ö. Ayan ve olayla bağlantısı olabilecek kişilerin ifadelerine başvuruldu. Ö. Ayan’ın ifadelerinde çelişkiler tespit edilmesi üzerine ev ve çevresinde arama yoğunlaştırıldı. Jandarma ekipleri, Yusuf Ayan’ın cansız bedenine ait parçaları evin eklentisindeki tuvalette buldu. Cesedin parçalara ayrıldığı belirlendi.
ÜÇ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili Ö. Ayan’ın da aralarında bulunduğu üç şüpheli gözaltına alındı. Kimliği belirlenen bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Cansız bedene ait parçalar otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı tüm yönleriyle titizlikle yürütüyor.