Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrası galibiyeti değerlendirdi. Takımın sahada gösterdiği performansın, maç öncesi konuşulanlarla örtüştüğünü söyledi. Rakip, maça iki forvetle başlayıp sağ beklerini öne çıkardı. Ancak ilk yarıda buna iyi karşılık verdik. İki gol atarak maçı önde tamamladık. İkinci yarıda ise tartışmalı bir faul sonrası gol yedik. Rakip, ardından ikinci golü de bulunca oyun dengesi değişti. 4-2’den sonra ise 5. golü de atabilirdik. Gol atmak sevindiriyor ama yediğimiz goller üzüyor. Bu dönemi zeminde iyi geçirdik. Sakatlıklar yaşandı, umarım Rafa’nın durumu ciddi değildir. Kontroller yarın yapılacak. Hem oyun hem de puan açısından bu dönemi mutlu bir şekilde tamamladık.
İÇ SAHADA KAYITLAR KIRILIYOR
Okan Buruk, iç sahada son 41 lig maçında 38 galibiyet ve 3 beraberlikle kulüp tarihinin en uzun serisini yakalamaları hakkında da konuştu. “Geldiğimden beri iç sahada sadece 2 yenilgi yaşadık. Büyük Galatasaray taraftarının desteğiyle performansımızı artırıyoruz. Bu rekorlar da bunun bir sonucu. Dış sahada da önemli galibiyetler elde ettik. Hep kazanmayı hedefliyoruz ve bu doğrultuda rekorlar kırmaya çalışıyoruz. Ana hedefimiz şampiyonluk” dedi.
Sergen Yalçın’A İYİ DİLEKLER
Okan Buruk, A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın için de iyi dileklerde bulundu. “Sergen Hoca için hayırlı olmasını diliyorum. Telefonla görüştük ve karşılaştık. Zor iki maç oynanacak. Başlangıç kötü olabilir ama bu maçlar, onun için hazırlık olacak. Sonraki turnuva maçları esas hedef olacak. Oyuncularımız milli takımda en iyisini yapmaya çalışacaklar. Sergen Hoca ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
BATRakov’un PERFORMANSI
Okan Buruk, Aleksey Batrakov’un yükselen performansına da değindi. “Son haftalarda Şampiyonlar Ligi’ndeki gollerinden sonra ülkemizde çok fazla konuşuluyor. Yüksek bir beklenti var ama Batrakov, bu baskıdan etkilenmeyecek biri. İyi ve kötü oynayabilir ama her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor. İdmanlarda göz teması kuruyoruz, bu benim için çok değerli. Devamlılığını sürdürmesi gerekiyor. Milli takımda maçları var ve sakatlığını önlemek için belli bölümlerde dinlendirmeye çalışıyorum” dedi.