Okulun Tek Öğrencisi İlayda Karnesini Aldı

Şehit Mustafa Kozlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi İlayda Kozlu, 2025-2026 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladı. Karnesini okulun tek öğretmeni Muhammed Bağ’dan büyük sevinçle aldı. Öğretmen Bağ, bu sürecin kendisi için de öğretici olduğunu söyledi. İlayda derslerine çok ilgiliydi ve neredeyse hiç devamsızlık yapmadı. Öğretmen, “Bir öğretmen bir öğrenci olarak başlamak farklı bir deneyimdi” dedi.

TEK ÖĞRENCİYE ÖĞRETMENLİK DENEYİMİ

Öğretmen Muhammed Bağ, İlayda’nın sevecenliği ve ilgisinin okula istekle gelmesini sağladığını belirtti. Bağ, “İlayda’ya öğretmenlik süreci benim için de öğrenme süreci oldu” diye konuştu. İkinci dönemi dolu dolu geçirdiklerini söyledi. Hem kendisinin hem de İlayda’nın farklı deneyimler kazandığını ifade etti. Sosyal medya sayesinde tüm Türkiye’nin ona arkadaş olduğunu ekledi. Öğretmen, İlayda’nın azim ve kararlılıkla başarılı olduğunu vurguladı. Bugün “okul devam etsin, tatil olmasın” dediğini aktardı. Bu senenin ikisi için de unutulmaz olduğunu söyledi. Hayatı boyunca onunla iletişimde kalacağını belirtti.

KÖYDE TEK ÖĞRENCİ OLMASININ NEDENİ

Öğretmen Muhammed Bağ, “Neden tek öğrenci var?” sorusuna da cevap verdi. Köyde ilkokul çağında başka öğrenci olmadığını söyledi. Gelecek sene alttan gelen öğrenciler sayesinde sayının artacağını belirtti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Antalya-Alanya Otoyolu ile Seyahat Süresi 36 Dakikaya İnecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya-Alanya Otoyolu Projesi'nin devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi. Otoyol, Antalya ve Alanya arasındaki artan ulaşım talebini karşılayacak.

60 Suçlu Türkiye’ye İade Edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Adalet Bakanlığı görevlileri ve çeşitli başkanlıkların koordineli çalışmasıyla yurt dışına kaçan aranan şahıslara operasyonlar düzenlendi. Kırmızı bültenle uluslararası düzeyde aranan 16 kişi ve ulusal seviyede aranan 44 kişi olmak üzere toplam 60 suçlu Türkiye'ye iade edildi.

Evini Satıp Altın Alanın Hesapları Karşılaştırıldı

ABD-İran savaşı nedeniyle düşüşe geçen altın fiyatları son günlerde tekrar yükselmeye başladı. Savaşın barışla sonuçlanmaması ve çatışma ortamının devam edebileceği endişesi, altın fiyatlarının temkinli bir seyir izlemesine yol açtı.

Hazine Taşınmazlarında Haksız Kazanç Operasyonu

Antalya Kemer'de, Hazine taşınmazlarının yasadışı şekilde belirli kişilerin üzerine geçirildiği ve kamu zararına neden olunduğu belirlendi. Bu süreçte haksız ekonomik menfaat sağlandığı tespit edildi.

Adapazarı’nda Gulyabani Korkusu Sürüyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde "Gulyabani" korkusu mahalleliyi etkisi altına aldı. Gece saatlerinde evlere taş atan bir şüpheli, sakinlerin huzurunu kaçırıyor.