ORHAN GENCEBAY’IN YALISI SATIŞA ÇIKTI
Arabesk müziğin tanınan ismi Orhan Gencebay, 44 yıldır yaşadığı yalısını satışa sundu. Baltalimanı’nda yer alan 160 metre karelik yalı için istenen bedel ise 107 milyon dolar. Bu rakam Türkiye’de yaklaşık 4 milyar TL’ye tekabül ediyor.
YALININ FİYATI VE SATIŞ NEDENİ
Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Baltalimanı’ndaki 4 oda bir salondan oluşan yalısını satışa koydu. Gencebay’ın yalı için istediği rakam 107 milyon dolar (yaklaşık 3 milyar 781 milyon TL) olarak duyuruldu. Çiftin, bölgenin özellikle hafta sonları kalabalık ve gürültülü olmasından dolayı bu kararı aldıkları ifade ediliyor.
İSTANBUL BOĞAZI’NDA YALILAR SATIŞTA
İstanbul Boğazı’nda toplam 336 yalı bulunuyor ve bunlardan yaklaşık 100’ü satışta. Satış ilanları arasında dikkat çeken en yüksek fiyat, Bebek’te bulunan görkemli bir yalı için istenen 6 milyar TL. Ayrıca, Kanlıca’daki başka bir yalı ise 2.4 milyar TL’ye alıcı arıyor. Bunun dışında, Rumelihisarı’nda yer alan Müşir Zeki Paşa Yalısı için ise 120 milyon euro (yaklaşık 4.5 milyar TL) talep ediliyor.
then "Add to Home Screen"