A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıklarını ABD’nin Arizona eyaletindeki Mesa şehrinde sürdürürken milli futbolcu Orkun Kökçü basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu belirtti. Oyuncuların birbiriyle iyi anlaştığını ve eğlenceli şekilde hazırlandığını söyledi.
MAÇ SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR
Orkun, maçla ilgili toplantılar yaptıklarını ve 2-3 gün kaldığını ifade etti. Daha iyi hazırlanıp ilk maçı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.
FİNALE YÜKSELME HEDEFİ
Orkun, 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünü babası ve dayılarından dinlediğini anlattı. 24 yıl sonra turnuvaya katıldıklarını belirtti. Hollanda’da doğup büyüdüğünü ve 2010 Dünya Kupası’nın heyecanını gördüğünü aktardı. Aynı heyecanı Türk milli takımıyla yaşamak istediğini dile getirdi. Finale yükselebilmeyi diledi.