OSMANİYE’DE KORKUTUCU HUSUS
Osmaniye’de, Raufbey Mahallesi Atatürk Caddesi’nde takı aksesuarları satan bir dükkandan yayılan kötü kokular vatandaşları harekete geçirdi. Bölge halkı, durumu hemen polise bildirdi.
CANSIZ BEDENLERİN BULUNMASI
Olay yerine ulaşan ekipler, iş yeri sahibinin ailesinin yardımıyla dükkana girdi. İş yerinin arka kısmında depo olarak kullanılan alanda, iş yeri sahibi olan Melek K. ve Abdullah Y.’nin cansız bedenleri bulundu.
DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER
Alınan bilgilere göre, Melek K.’nin ailesinin 3 gündür ona ulaşamadığı ve Abdullah Y.’nin cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi. Her iki kişinin cansız bedeni, cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri sonrası otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis, bu olayın sebebini açıklığa kavuşturmak amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.