Otogara Giren Keçi Paraları Aldı

BAYRAM YOĞUNLUĞUNDA SIRA DIŞI OLAY

Edirne Otogarı’nda bayram dönemiyle birlikte yaşanan yoğunluk sırasında, dikkat çekici bir olay meydana geldi. Otogar işletmecisi Mustafa Altunhan’ın gözettiği keçi, kalabalık içinde dolaşarak bilet bankolarının bulunduğu alana yöneldi. Bankoların birine tırmanan keçi, açık bırakılan çekmecedeki paraları ağzına alarak hızlıca uzaklaştı. Olay, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde keçinin bankoya çıkışı ve paraları alarak kaçışı net bir şekilde görülüyor. Bu ilginç anlar, sosyal medyada da büyük ilgi topladı.

KEÇİDEN İNTİKAM YORUMU

Mustafa Altunhan, paraları alan keçinin kendisine ait olduğunu ifade ederek, “O keçi benim baktığım bir keçi. Paralarını aldığı kişi ise bizim rakibimiz olan bir firma. Hiçbir zaman biz parasını alamadık. Keçinin intikamı kötü oldu. Gitti paraları aldı. Arkadaşımız almaya çalıştı ama hamle ile oradan uzaklaştı. Keçinin intikamı kötü olmuş oldu” dedi. Bu sözleriyle olayı esprili bir dille yorumlayan Altunhan, durumun komik yanını da gözler önüne serdi.

ÖNEMLİ

Kafasına Scooter Düşen 15 Yaşındaki Çocuk

Antalya'da bir varyantın tepesinden düşen scooter, denize giren 15 yaşındaki gencin kafasına isabet etti. Olayda yaralanma meydana geldi.

İran’daki Saldırılarda 128 Ölü, 900 Yaralı

İran Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırıları sonucunda 128 kişinin öldüğünü ve 900 kişinin yaralandığını duyurdu.

Daha Fazlası!