Adapazarı-Karasu çevre yolunun Küpçüler Mahallesi mevkisinde A.İ.Ç. yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yüksek hızla yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada ikiye ayrılan aracın bir kısmı ağaca saplandı. Diğer yarısı yaklaşık 50 metre sürüklendi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan güçlükle çıkarılan yaralı sürücü, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
ABD’de Anket: Trump’a Destek Yüzde 32’ye Düştü
Quinnipiac Üniversitesi'nin son anketi İran Savaşı'nın Başkan Donald Trump'ın seçmen desteğini düşürmeye devam ettiğini gösteriyor. Cumhuriyetçi seçmenin Trump'a desteği yüzde 76'da kaldı.
Manşet
Eren Kaşıkçı’ya MasterChef Arkadaşlarından Veda
MasterChef Türkiye'nin 2021 yılı şampiyonu olan ve "Kızıl Sakal" lakabıyla tanınan Eren Kaşıkçı, İstanbul Sarıyer Kilyos'taki evinde ölü bulundu. Yakınlarının bir gündür haber alamadığı 35 yaşındaki şefin vefatıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manşet
Muğla ve Antalya’da Yangın Söndürme Çalışmaları Sürüyor
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde başlayan orman yangını rüzgarın etkisiyle büyüyerek Antalya, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Aydın ve Kütahya'ya yayıldı. Hava ve kara ekipleri alevleri söndürmek için seferber oldu.
Manşet
Fenerbahçe, Polonya’da Beraberlikle Tur Atladı
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, Polonya'nın Gornik Zabrze takımı ile 1-1 berabere kalıp toplamda 2-1 üstünlükle 3. tura yükseldi. Sarı-lacivertliler 12. dakikada Anderson Talisca'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçti.
Manşet
Davutoğlu Gelecek Partisi’ni Feshetti
Ahmet Davutoğlu, "Yarının Türkiye'si İçin" başlıklı dört sayfalık bir bildiri yayımladı. Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını duyurdu.