Özcan Deniz, Mustafa Sandal ve Cem Yılmaz, dün çocuklarının mezuniyet törenlerine katıldı. Ünlü isimler bu özel anı sosyal medyadan paylaştı. Törenlerde duygusal anlar yaşandı.
YAMAN’IN MEZUNİYETİNE ORTAK OLDULAR
Mustafa Sandal ve eski eşi Emina Jahovic’in oğlu Yaman liseden mezun oldu. Sandal, tören karesini “Seninle gurur duyuyorum oğlum” notuyla paylaştı. Jahovic de Yaman’ı yalnız bırakmadı.
KUZEY’İN MEZUNİYET SEVİNCİ
Özcan Deniz’in oğlu Kuzey de dün mezuniyet heyecanı yaşadı. Deniz, tatilini yarıda keserek törene yetişti. Eşi Samar Dadgar da kendisine eşlik etti.
KEMAL’İN MEZUNİYET HEYECANI
Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, oğulları Kemal’in mezuniyetini birlikte kutladı. İngiliz Konsolosluğu’ndaki törene eski eşler birlikte katıldı. Yılmaz, “Ben ilk defa mezun oluyorum” diyerek herkesi güldürdü.