Özgür Özel: Devlet Bahçeli’nin Çağrısı Kıymetli

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’DEN GAZİ VE ŞEHİT DERNEKLERİNE VURGU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da şehit ve gazi derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Özel, Terörsüz Türkiye süreci kapsamında Meclis’te oluşturulan komisyonda bu derneklerin de temsil edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, CHP’nin komisyondaki yer almasına yönelik eleştirilere de yanıt verdi. Özel, “Eleştiri alıyoruz, eleştirileri göğüslüyoruz. Neden? Yarın öbür gün daha fazla kan akmasın, terör bitsin, kaynaklar doğru yerlere kullanılsın diye.” şeklinde konuştu. Özel, “Siyasi hayatımızı sizin derneklerinizde adım atmışız, bir yanlış olursa son adımı da orada atarız.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin “milletten gizli pazarlık yapılmaması için” komisyonda yer aldığını ifade eden Özel, bu çerçevede komisyon çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER KOMİSYONDA OLMALI

Özgür Özel, şehit aileleri ve gazilerin de komisyonda yer alması gerektiğini söyledi. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kuruluşlarının CHP’li belediyelere yönelik kovuşturma ve soruşturmaların sonuçlanması çağrısını değerlendirdi. Özel, “Devlet Bey’in çağrısı kıymetli.” dedi ve adli tatil bitince iddianamelerin verilmesi ve yargılamanın hızlanması gerektiğini belirtti.

DEVLET BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün yaptığı açıklamada belediye davaları ve yargıdaki soruşturmalar konusunda Türkiye’nin süratle bu hukuki davalardan kurtulması gerektiğini dile getirmişti. Bahçeli, “Sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır.” ifadesini kullanmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.