“Özgür Özel’e Saldıran Şahsın Görüntüleri”

CENAZE TÖRENİNDE YAŞANANLAR

Demokratik Bölgeler Partisi İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan isimlerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Özel, cenaze töreninin sonunda Atatürk Kültür Merkezi çıkışında beklenmedik bir durumla karşılaştı; Selçuk Tengioğlu isimli bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı.

SALDIRGANIN TAKİBİ ORTAYA ÇIKTI

66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu’nun, Özgür Özel’i tören öncesinde takip ettiği görüntüler kayıtlarla belirlendi. Törenin ardından saldırganın, protokol çıkışında beklediği anlar da canlı yayınlarla kameralarca kaydedildi. Bu durum, öngörülebilir bir saldırının hazırlığı olarak dikkat çekti.

Saldırganın, binaya girmeden önce Özgür Özel’in dışardaki basın mensuplarına yaptığı açıklama sırasında arka taraftan yaklaşarak, Özel ve yanındakilerin sağ tarafında kollarını bağlayarak beklediği gözlemlendi. Özel salona girdikten sonra dışarıda bir süre bekleyen saldırganın, protokol çıkışındaki banklarda oturarak dikkat çekici hareketler yaptığı görüldü.

PROTOKOL ÇIKIŞINDA TAHKİK

Saldırgan, oturduğu banktan kalkarak kameralara aldırış etmeden protokol kapısının bulunduğu bariyerlere yöneldi. Burada bekleyişini sürdüren saldırgan, törenin ardından da protokol çıkışında beklemeye devam etti. Bu durum, olayın ciddiyetini ve planlı bir hareket olduğunu gösterdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.