Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

TUTUKLU ADAYLA GÖRÜŞME

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu CHP cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile Silivri Cezaevi’nde bir araya geldi. Bu ziyaret, hem parti hem de kamuoyu açısından dikkat çeken bir mesaj niteliği taşıyor.

Ekrem İmamoğlu, 23 Mart’ta açılan bir soruşturma nedeniyle tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Tutuklanması, kamuoyunda önemli bir yankı uyandırarak özellikle muhalefet cephesinden sert tepkiler alınmasına neden oldu.

GÖRÜŞME DETAYLARI

CHP Genel Merkezi’nden gelen bilgilere göre, Özgür Özel, cezaevi yönetimiyle kısa bir iletişim kurduktan sonra İmamoğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bu ziyaretin, İmamoğlu’nun adaylık süreci ve parti içi stratejilerle ilgili fikir alışverişi amacı taşımış olabileceği düşünülüyor.

AÇIKLAMALAR BEKLENİYOR

Özel’in cezaevinden çıkışının ardından basın mensuplarıyla açıklama yapması bekleniyor. kamuoyunun merakla beklediği konular ise şunlar: İmamoğlu’nun tutukluluk süreci nasıl şekillenecek? CHP’nin seçim stratejisi bu süreçten nasıl etkilenecek?

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.