Özgür Özel’le Siyasi Cehalet Zirvede

ÖMER ÇELİK’TEN CHP’YE ELEŞTİRİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında sert eleştirilerde bulundu. Çelik, “Özgür Özel’in saygısız bir üslupla Cumhurbaşkanımızın sandıktan korktuğunu söylemesi, siyasi cehaletin zirvesi olmuş” ifadelerini kullandı. Özgür Özel’in temsil ettiği cehaletin, muhalefet yapma biçimi açısından siyasi kimlik haline geldiğini belirtti.

DEMOKRATİK SÜREÇLERİN ÖNEMİ

Cumhurbaşkanımızın siyasi zaferlerinin her birinin sandık yoluyla gerçekleştiğini vurgulayan Çelik, “Özgür Özel’in ait olduğu siyasi geleneğin çok partili hayatımızda sandığa dönük saldırganlığı marka olmuştur” dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatında “sandık” en değerli yol arkadaşı olarak öne çıktığını ifade etti.

ÇELİK’TEN DEMOKRATİK ALAN UYARISI

Çelik, Özgür Özel’in içinde bulunduğu siyasi geleneğin, tarihsel olarak sandığa hasım muamelesi yaptığını belirtti. Özgür Özel’in “meşru demokratik alanı tehdit eden sözleri yok hükmündedir” diyerek sözlerini sürdürdü. Türkiye’deki demokratik süreçlerin CHP’nin kurultay mantığıyla işlediğine dikkat çeken Çelik, “Özgür Özel’in CHP’nin kurultay mantığıyla, demokrasinin aynı şey olmadığını anlaması kendine yapacağı en büyük iyilik” değerlendirmesinde bulundu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.