Çatalca Kaleiçi Mahallesi’ndeki millet bahçesinde boşanma aşamasındaki Adil Beysi eşi Damla Beysi ile konuşmak için parkta buluştu. Tartışma kısa sürede büyüdü. Adil Beysi yanındaki bıçakla eşini boğazından yaraladı.
SALDIRGAN ORMANLIK ALANA KAÇTI
Çevredekiler şüpheliyi yakalamaya çalıştı. Adil Beysi kaçarak ormanlık alana girdi. Yaralanan Damla Beysi’ye ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Bir kişi tişörtüyle kadının boğazına tampon uyguladı. Zabıta personeli de ilk müdahaleye destek verdi.
YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Damla Beysi ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının bilincinin açık olduğu öğrenildi.
POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Saldırganın kaçış anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.