GUARDIOLA’DAN BARCELONA’YA VEDA
Dünya futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan Pep Guardiola, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Deneyimli teknik direktör, bir daha Barcelona’ya dönmeyeceğini duyurdu. Ayrıca, teknik direktörlük kariyerine ara vereceği zamanı da belirtti.
BARCELONA DÖNEMİNİN SONU
GQ dergisine verdiği röportajda Guardiola, Barcelona’da futbolcu ve teknik direktör olarak geçirdiği döneminin “çok güzel” olduğunu ifade etti. Ancak bu döneminin “sonsuza kadar” bittiğini vurgulayarak, kulübe başkan olarak bile dönmeyeceğini açıkladı.
Guardiola, Manchester City ile olan sözleşmesinin 2027’de sona ermesinin ardından belirsiz bir süre için ara vermeyi düşündüğünü de aktardı. İspanyol çalıştırıcı, “Bir yıl, iki yıl, üç yıl, beş, on, on beş… Belki geri dönmem.” diyerek geleceğiyle ilgili belirsizliklerini paylaştı.