PFDK’dan 2 kulübe ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Adana Demirspor ile Altaş Denizlispor’a para cezası verdi.

TFF’den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan 5. tur maçlarında yaşanan disiplin ihlalleri gerekçesiyle Adana Demirspor’a 32 bin, Altaş Denizlispor’a 4 bin 500 lira para cezası verildiği belirtildi.

Öte yandan, Yılport Samsunsporlu futbolcu Ali Ülgen’e ise kupa müsabakasının hakemine yönelik hakareti sebebiyle 3 maç men ve 6 bin 500 lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Ankara-Çorum Hızlı Tren 1 Saat 20 Dakikaya İnecek

Ankara-Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nda Delice-Çorum kesiminde ilerleme yüzde 25'i aştı, Bakan Uraloğlu yeni ihale aşamalarını duyurdu. Hat tamamlandığında Ankara-Çorum arası 1 saat 20 dakikaya düşecek.

Sarıyer’de Mahalleli Cımbızla Kene Avlıyor

Mahalle sakinleri Ayazağa'da son günlerde çok sayıda kene ile karşılaştı. Soner Akar, sokakta birçok kenenin olduğunu ifade etti.

Powerbank Alarmı Ankara-İzmir Uçağını Tahliye Ettirdi

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan İzmir'e gitmek üzere hazırlanan bir yolcu uçağında taşınabilir şarj cihazı paniğe yol açtı. Pegasus Havayolları'na ait uçak kalkış için pist başına ilerledi.

Mayıs Enflasyonu Açıklandı

TÜFE değişimi Mayıs 2026'da aylık yüzde 1,71, Aralık'a göre yüzde 16,61, yıllık yüzde 32,61 ve 12 aylık ortalamada yüzde 32,24 arttı. Bu dönemde gıda ve alkolsüz içeceklerde yıllık artış yüzde 34,86 olarak kaydedildi.

Emekliler Dört Ayda Yüzde 16,60 Zam Aldı

Milyonlarca emekli, alacakları zam için enflasyon rakamlarını yakından takip ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Nisan ayında enflasyon aylık yüzde 1,71 oldu.