PKK’ya ağır darbe

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde ve Ağrı’da yuvalanan teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 10 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TSK’dan yapılan açıklamada “Terörle mücadele kapsamında, 21 Eylül 2018’de düzenlenen hava harekatları neticesinde eylem hazırlığında olan; Ağrı/Doğubayazıt kırsalında 6, Irak kuzeyi Gara bölgesinde 4 olmak üzere toplam 10 silahlı bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

18 İlde Siber Suç Operasyonunda 194 Tutuklama

İçişleri Bakanlığı, 18 ilde düzenlenen siber suç operasyonlarında 357 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde çalışmalar yürütüldü.

Real Madrid’de Mourinho Dönemi Başladı

Florentino Perez, Real Madrid başkanlık seçimini kazandıktan sonra Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi. Milli futbolcu Arda Güler'in formasını giydiği İspanyol kulübünde Perez, 2030 yılına kadar başkan seçildi.

İçişleri Bakanı Çiftçi, Güler’le Görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi bugün Ankara'da bir araya gelerek güvenlik ve koordinasyon konularını ele aldı. Görüşmenin ardından Çiftçi verimli bir toplantı yaptıklarını belirtti.

Metrobüste Yan Bakma Cinayeti: Baba ve Oğul Gözaltında

İstanbul'da bir metrobüste iddiaya göre yan bakma yüzünden başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü ve 22 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Olay Beylikdüzü Metrobüs Durağı'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Aziz Yıldırım’ın Futbol Yapılanması Netleşiyor

Fenerbahçe'de başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbol yapılanmasında yer alacak diğer isimleri belirlemeye devam ediyor. Seçimde rakibi Hakan Safi'ye karşı oy kullandı.