Sanatçı Ramize Erer’in yeni sergisi “Séparation” (Ayrılık), Fransa’nın Paris şehrinde açıldı. Kadınlık hâllerini özgün çizgilerle ele alan Erer, sergisini Hôtel Langlois’nin 44 numaralı odasında gerçekleştirdi. Özel davete birçok ünlü isim katıldı.
Özel Davet Ünlü İsimlerle Renklendi
Davet, Leyla Alaton, Ayşegül Dinçkök, İnci Aksoy gibi isimlerin katılımıyla dikkat çekti. Ayrıca Mustafa Alabora, Banu Zeytinoğlu, Yelda ve Murat Cumalıoğlu gibi isimler de etkinlikte yer aldı. Onay Akbaş, Selçuk Demirel, Arzu Okay, Ali Ozan Akın, Tuncay Akgün, Shiva Zahed ve Sedef Aygün de davete katılanlar arasında bulunuyordu.
Etkinlik Detayları ve Atmosfer
Paris’in tarihî atmosferi, etkinliğe özel bir hava kattı. Sanatseverler, Ramize Erer’in özgün çizgileriyle dolu eserlerini inceleme fırsatı buldu. Sergi, hem sanatı hem de ayrılığı farklı bir perspektiften ele alarak katılımcılara ilham verdi.