Ratan Tata Hastaneye Alındı, Durumu Ciddi

HASTANEDE YATAN RATAN TATA’NIN DURUMU CİDDİ

Hindistan’ın önde gelen iş insanlarından biri olan Ratan Tata, yoğun bakıma alındı. 86 yaşındaki iş insanının ciddi durumuyla ilgili bilgiler ortaya çıktı. Rutin kontrol için gittiği hastanede, Mumbai’deki Breach Candy Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyor.

Ratan Tata’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar, iş insanının ruh halinin iyi olduğunu ve endişe edilecek bir durumun olmadığı bilgisini aktarıyor. Bu açıklama, hayranlarını bir nebze rahatlatmaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

TATA HOLDİNG’İN FAALİYET ALANLARI

Tata Sons holding, özellikle uygun bütçeye sahip araçlar üretmesiyle öne çıkıyor. Tata Motors, Hindistan’ın en büyük otomotiv üreticisi konumunda bulunuyor. Ratan Tata, 1991 yılında büyük dedesinin kurduğu demir ve otomotiv şirketinin başına geçti. Bu süreçte, 1996 yılında Tata Teleservis ve 2004 yılında dijital alanda uzmanlaşan Tata Danışmanlık Servisleri şirketlerini kurarak, holdingin bilişim teknolojileri alanında genişlemesini sağladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Silahlı Saldırıda Ölen Muhtarın Ağabeyi Seçildi

Kayranlar Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhtar Niyazi Çahan'ın yerine yapılan ara seçimde Zekeriya Çahan yeni muhtar seçildi. Seçimde 140 seçmenden 53'ü oy kullandı.

Parkta Pompalı Tüfekle 10 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında pompalı tüfekle ateş açan saldırgan, 10 kişinin yaralanmasına neden oldu ve olay yerinden kaçtı. Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor.

Boş Arazide Erkek Cesedi Bulundu

Nazilli Yeşil Mahalle 384 Sokak'taki boş arazide sürüsünü otlatan bir çoban, yerde hareketsiz yatan kişi gördü. Çoban hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İran, İsrail’e Yeni Saldırı Dalgası Başlattı

İran, İsrail'e yönelik yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu. İsrail hava savunma sistemleri devreye girdi.

Üç İlde Seçim Sonuçlandı, AK Parti 4, MHP ve CHP Birer Belde Kazandı

Tokat'ın Yolüstü, Çevrecik, Bağtaşı ve Kuşçu beldelerinde vatandaşlar sandık başına gitti. Nevşehir'in Mustafapaşa beldesi ile Gümüşhane'nin Tekke beldesinde de seçimler yapıldı.