Rize’de Kaza! 3 Kişi Hayatını Kaybetti

KAZA SONUCU ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Rize’nin İkizdere ilçesindeki Sivrikaya köyü mevkiinde sürücüsü henüz tespit edilmeyen hafif ticari araç kontrolden çıkıp takla attı. Yol kenarında ters durarak duran araçta bulunan Hüseyin Karataş (59), Avni Püşür (62) ve Afgan uyruklu Namibullah Mehrabam (21) hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sırasında yaralanan Habip Rahman Mufakkır (25) ve Ahmedhan Muhammedi (21) olay yerinde bulunanların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili olduğu gibi soruşturma da başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.