Şanlıurfa’da bin 500 polisle operasyon yapıldı

ŞANLIURFA’da yeni yılın ilk dakikalarında bin 500 polis, kent merkezinde bulunan eğlence mekanlarına yönelik huzur operasyonu düzenledi. Baskınlarda eğlence mekanlarında konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen Suriye uyruklu 23 kadın gözaltına alındı, 1 işyeri mühürlendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın talimatıyla yılbaşı gecesinde alınan güvenlik önlemleri kapsamında huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele şube ekiplerinden oluşan bin 500 polis gece saatlerinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplandı.

Baskın yapılacak adreslerin belirlenmesinin ardından hareket eden polisler, Emniyet Müdürlüğü’nden sirenler eşliğinde çıktı ve eğlence mekanlarına eş zamanlı baskın yaptı. Operasyon kapsamında 20 işyeri didik didik aranarak vatandaşların kimlikleri kontrol edildi. Operasyon kapsamında alkol satışı yapan 1 işyeri mühürlenirken, bazı eğlence merkezlerinde konsomatris olarak çalıştıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 23 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan Suriyeli kadınlar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’dan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, kulübün sponsorları hakkında net konuşarak, tüm sponsorların onurlu olduğunu ve kulübe gelen her gelirin helal olduğunu vurguladı.

Noa Lang’dan Sacha Boey İle Müzik Planı

Galatasaray'ın oyuncusu Noa Lang, Liverpool maçından sonra Sacha Boey ile birlikte müzik yapma planları olduğunu açıkladı.

Yeni Trafik Düzenlemesi: Multimedya Sistemleri Sınırlanıyor

Araçlardaki multimedya ekranlarının yasaklanması gündemde, ancak CarPlay ve Android Auto gibi sistemlerin kullanımına devam edilip edilmeyeceği merak konusu.

Modifiye Araç Cezaları Artıyor: Sahipler Tepki Göstermeye Başladı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, modifiyeli araçlarla ilgili yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını duyurdu.

İran Cumhuru Başkandan Savaşın Duruşu İçin Üç Şart

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile barışın sağlanabilmesi için İran'ın haklarının tanınması, tazminat ödenmesi ve saldırmazlık güvencesinin verilmesi gerektiğini ifade etti.