Sansar Salvo Gözaltına Alındı!

UYUŞTURUCUYA ÖZENDİRME NEDENİYLE TUTUKLANDI

Kliplerinde uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve mart ayı içinde serbest kalan Ekincan Arslan, bilinen ismiyle Sansar Salvo, dün sosyal medya hesabından babasına karşı şiddet uyguladığına dair videolar paylaştı. Bu videolar, büyük bir tepkiyle karşılandı ve ihbar olarak değerlendirildi. Sonuç olarak Arslan, dün gece yeniden gözaltına alındı. Rapçi, yaşadığı süreçle ilgili sosyal medyadan “Gözaltı… Para için hayatımı mahvettiler.” şeklinde bir mesaj paylaştı.

SANSAR SALVO’NUN HAYATI

Ekincan Arslan ya da sahne adıyla Sansar Salvo, 18 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğdu. Kendisi Türkçe rap müziğinin öne çıkan sanatçılarından biri olup, aynı zamanda söz yazarıdır.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.