Sedat Peker: Erdoğan’ı seçtirmeliyiz!

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler ile ilgili açıklama yaptı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi için elden gelenden fazlasını yapacağını niteledi.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyip hapis yatan Sedat Peker, 24 Haziran seçimlerine 1 hafta kala Elazığ'da miting yapacak. Peker, mitingde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na destek isteyecek.

Sedat Peker, 24 Haziran seçimlerinden bir hafta önce Elazığ’da düzenlenecek ‘Şehitleri Anma Mitingi’nde konuşmaya yapacak.

Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği’nin 17 Haziran 2018 Pazar günü Elazığ’da düzenleyeceği ‘Şehitleri Anma Mitingi’ne Sedat Peker de konuşmacı olarak katılacak.

Mitinge katılacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Peker ”Mescid-i Aksa davamız için, Ortadoğu bataklığında ne işimiz var diyen Muharrem İnce ve İyi Partililere inat Cumhur İttifakını ölümüne destekleyerek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk partili Cumhurbaşkanı olarak seçtirmeliyiz” dedi.

Peker, 1 Kasım seçimlerinden önce Rize’de düzenlediği bir mitingte, “Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” demişti.

SPUTNİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Milli Takım Arizona’da 3 Bin Taraftarla İdmanda

2026 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında ABD'nin Miami eyaletinden Arizona'ya geçen A Milli Futbol Takımı, kamp sürecinin ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idman, ısınma koşularıyla başladı.

Spor Gündeminde Transfer ve Milli Takım

Fenerbahçe'de yeni yönetim transferde Vedat Muriç ile bombayı patlatmaya hazırlanırken Guirassy, Brahim Diaz ve Zeki Çelik için de düğmeye bastı. A Milli Takım ise 2026 Dünya Kupası kampı için ABD'nin Arizona eyaletine geldi.

Beştepe’de Milli Güvenlik Konferansları Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Konferansları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bugün başlıyor. Amaç, devletin tüm faaliyetlerinde milli güvenlik farkındalığını artırmak.

Atlas Çağlayan Davası Bugün Başlıyor

İstanbul Güngören'de 14 Ocak'ta çıkan kavgada 16 yaşındaki Atlas Çağlayan bıçaklanarak öldürüldü. Tutuklu sanık E.Ç.'nin yargılanmasına bugün başlanıyor.

Ferdi Zeyrek Davasında Kamu Görevlilerinin İddianamesi Birleştirildi

Manisa'da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi soruşturmasında ek bilirkişi raporuyla 6 kamu görevlisi kusurlu bulundu. Yunusemre Belediyesinde görevli 6 kişi hakkında hazırlanan iddianame ana davayla birleştirildi.