Serdar Ortaç: Chloe çalışsın ben oturayım

Pop müziğin aranan isimlerinden Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile Bebek'te gazetecilere yakalandı. Eşinin yeni işinden bahseden şarkıcı, bundan sonra kendisinin emekliye ayrılıp evde oturacağını belirtti.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan ünlü popçu, Bodrum'a tatilden çok iş için gittiğini söyledi.Eşinin kendi tasarladığı bikini koleksiyonundan bahseden Ortaç, "Açıkçası ilk duyduğumda 'Bırak kızım girme bu işlere' dedim. Fakat beni utandırdı. Yaptığı tasarımlar sadece benim tarafımdan değil herkes tarafından beğenildi. Artık iş kadını oldu kendisi" dedi.Emekli olmak istediğini vurgulayan Sedar Ortaç, "Mümkün mertebe artık Chloe bikiniden sonra ceket yapsın, gömlek yapsın. Bol bol satış yapıp para kazansın. Bende evde oturayım artık. Emekli olma zamanım geldi" diyerek gülümsedi.

TÜRKİYE

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Saniye Bora Fıçı, AK Parti’ye Geçti

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'nın yeni siyasi adresi AK Parti oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Fıçı, Ankara'da kadın belediye başkanları toplantısına katıldı.

PFDK, Dusan Vlahovic’e 1 Maç Men Cezası Verdi

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenerek sahadan galip ayrıldı. Bu karşılaşmada galibiyet golünü atan Dusan Vlahovic, Milan Skriniar ile yaşadığı gerginlik sonrası PFDK'ya sevk edildi.

FETÖ Hükümlüsü S.D. Gizli Bölmede Yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan FETÖ hükümlüsü S.D.'nin gizlendiği yeri tespit etti. Düzenlenen operasyonda S.D., evdeki gizli bölmede yakalanarak gözaltına alındı.

Fenerbahçe, Roma’yı Ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında bu akşam sahasında İtalya'nın Roma takımıyla karşılaşacak. Chobani Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak olan müsabakayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek.

Ömer Çelik: SDG’nin Fesih Sürecini Takip Edeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, SGD/YPG terör örgütünün feshedilerek Suriye Ordusu'na entegre olma sürecinin izleneceğini duyurdu. Çelik, bu fesih süreçlerinin bölge için olumlu bir gelecek inşa edeceğini vurguladı.