ŞOK EDİCİ OLAY GERÇEKLEŞTİ
Isparta’nın Gelendost ilçesinde yaşanan olay herkesi dehşete düşürdü. Çaltı köyünde yaşayan 93 yaşındaki M.A.K. ile K.Ç. arasında henüz netleşmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A.K, silah kullanarak K.Ç’yi ağır yaraladı. Bu sırada, yerden seken kurşunlar 8 yaşındaki E.P. ve Ş.A.’yı da yaraladı.
ACİL MÜDAHALE YAPILDI
Olayın ardından çevredekiler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili olarak M.A.K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olay anı, köydeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin elindeki silahla köy meydanına gelerek rastgele ateş açması dikkat çekiyor. Bu görüntüler, yaşanan olayın şiddetini ve ciddiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor.