TEKİRDAĞ’DA GENÇ KADIN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ, ŞÜPHELİ İNTİHAR ETTİ
Tekirdağ’da gerçekleşen trajik olayda, 22 yaşındaki Fahrettin Toraklı’nın kız arkadaşını silahla vurarak öldürdüğü ve ardından intihar ettiği belirlendi. Sabah saatlerinde bölgeden geçen fabrika işçileri, ikilinin araç içerisinde hayatlarını yitirdiklerini keşfettiler.
İŞÇİLER OLUMLU BEDENLERİ BULDU
Fabrika işçileri, sabahın erken saatlerinde Tekirdağ’da bulunan bir araçta Fahrettin Toraklı ile kız arkadaşının hayatlarına son verdiklerini fark ettiler. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Toraklı’nın kız arkadaşını silahla vurduktan sonra intihar ettiği tespit edildi.
AİLE VE YAKINLARI ŞOKTA
Olayın ardından Fahrettin Toraklı’nın ailesi ve yakınları büyük bir şok içerisine girdi. Henüz net bir sebep belirlenemeyen tartışmanın silahlı bir şekilde sonuçlanması çevrede de şaşkınlık yarattı. Toraklı’nın kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etmesi, olayın detaylarıyla ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi.