Şırnak’ta yasak 23:00’te başlıyor!

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağının kentteki PKK’lı teröristlere yönelik operasyon nedeniyle uygulanacağı belirtilerek şöyle denildi:

"14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 23.00’den itibaren Şırnak il merkezinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanmış çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Ferdi Zeyrek Davasına Kamu Görevlileri Eklendi

Manisa'da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi soruşturmasında ek bilirkişi raporuyla 6 kamu görevlisi kusurlu bulundu. Yunusemre Belediyesinde görevli 6 kişi hakkında hazırlanan iddianame ana davayla birleştirildi.

Trabzonspor, Saviolo ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor, Portekiz temsilcisi Vitoria Kulübü ile yaptığı anlaşma sonucu 20 yaşındaki futbolcu Noah Jose Saviolo'nun transferini resmen duyurdu. Bordo-mavili kulüp, sözleşme fesih bedeli olarak Portekiz ekibine 8 milyon 500 bin Euro ödeyecek.

Raylara Düşen Çocuk Tramvay Altında Can Verdi

Fatih'te T1 tramvay hattının Laleli-İstanbul Üniversitesi durağında dengesini kaybeden yabancı uyruklu Muhammed M.M. raylara düştü. O sırada gelen tramvay raylara düşen çocuğa çarptı.

Trump: Netanyahu İran Karşısında Yalnız Kalabilir

İran ile İsrail arasında 8 Nisan'dan bu yana süren kırılgan ateşkes, tarafların karşılıklı füze saldırılarıyla bozuldu ve çatışmalar 24 saat içinde durdu. Çatışma, ABD ile İran arasında savaşı sona erdirmek için pazarlıklar sürerken patlak verdi.

Fidan: Azerbaycan-Ermenistan Barış Sürecini Destekliyoruz

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki üçlü dışişleri bakanları toplantısı İstanbul Çırağan Sarayı'nda başladı. Toplantı öncesinde Bakan Fidan ikili görüşmeler yaptı.