“Sırrı Süreyya Önder’in Son Görüntüleri”

AMELİYAT GEÇİRDİ

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, önceki akşam yaşadığı kalp krizinin ardından yaklaşık 12 saat süren bir ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Önder’in aort damarının yırtıldığı bilgisi verildi. Hastaneden yapılan açıklamada, Önder’in hayati tehlikesinin hala devam ettiği belirtildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Halen yoğun bakımda tedavisine devam edilen Sırrı Süreyya Önder’in son görüntüleri ortaya çıktı. Önder’in, kalp krizi geçirmeden önce yalnız başına Beyoğlu’nda bir restorana gittiği öğrenildi. Burada yemek yiyen Önder’in, ardından restorandan ayrılırkenki anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Restorana giriş yaptığı zaman keyifli fakat yorgun görünüyordu. Çalışanlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Önder’in restoranda yaklaşık yarım saat kaldığı kaydedildi. Evine döndükten kısa bir süre sonra ise fenalaşma durumu yaşandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kars Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Gözaltına Alındı

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir profesör, sosyal medyada ayrımcı içerikler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sakarya’da 37 Mahallede Şap Karantinası Uygulaması

Karasu'da üç mahallede şap hastalığı belirlendi. Hastalığın yayılmasını önlemek için 37 mahallede hayvan hareketleri durdurulup karantina süreci başlatıldı.

Bodrum’da Ana Su Hattı Patladı Yol Çöktü

Bodrum'da su isale hattının patlaması sonucu yol çöktü ve çukurlar meydana geldi. Bölgedeki su akışı kontrol altına alınırken, onarım çalışmaları başlatıldı.

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.

Gazze’de Gıda Güvenliği Krizi Devam Ediyor

Birleşmiş Milletler'e bağlı yapıların IPC raporuna göre, Gazze'deki 1,6 milyon kişi, Nisan 2026'ya kadar ciddi gıda güvensizliği sorunu yaşayacak.