Şişli’de Duvar Çökmesi Deprem Paniğine Yol Açtı

İstanbul Şişli’de bulunan Halaskargazi Mahallesi’ndeki Kuyumcu İrfan Sokak’ta daha önce yıkılan bir binanın bitişiğindeki dairenin duvarı belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Duvarın çökmesiyle dairede hasar oluştu.

GÜRÜLTÜ MAHALLE SAKİNLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ

Büyük gürültü duyan mahalle sakinleri itfaiye ve belediye ekiplerine haber verdi. Zabıta ekipleri yıkılan alana gelerek tutanak tuttu. Duvarı çöken dairede 97 yaşında bir kadın yalnız yaşıyor. Kadının şu an yazlıkta olduğu öğrenildi.

BALKON ÇÖKTÜ, MAHALLE DEPREM ZANNETTİ

Bir işletmede çalışan Ceylan Ceylan, olayı anlattı. “Bir anda şiddetli bir gürültü geldi. Biz deprem oldu zannettik. Meğer yan binamızın balkonu çöktü. Demirler bizim odaya ve duvarlara zarar verdi. Çok şükür kimseye bir şey olmadı. O binada herkes yaşıyor. Balkonu çöken kişi 97 yaşındaki bir teyze. Şu anda yazlığında. Allah’tan o yoktu. Diğer kattaki insanların hepsi deprem oldu diye aşağıya indi.” dedi. Ceylan, diğer bina yıkıldıktan sonra 3-4 aydır hiç kimsenin gelmediğini söyledi. Birçok kişinin mağdur olduğunu ekledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

TPAO, BP’nin Kerkük Hisselerini Devraldı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), İngiliz enerji şirketi BP ile Kerkük petrol sahalarının geliştirilmesi için hisse devir sözleşmesi imzaladı. TPAO, BP Energy Company of Kirkuk Limited'in yüzde 15 hissesini devraldı.

D-100’de TIR Kazası, Ulaşım 1,5 Saat Durdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesi D-100 Karayolu Atalar Mahallesi mevkisinde öğle saatlerinde İstanbul yönüne giden bir TIR, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Araç bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti.

Silifke’de Sahilde Kürekle Saldırı

Mersin'de dört genç ile kafe işletmecisi arasında çıkan kavgaya soruşturma başlatıldı. Silifke ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Susanoğlu Sahili'nin kumsalında güneşlenen gençler ile bir kafenin ortağı K.K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Vedat Yenerer Hayatını Kaybetti

Bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Kliniği Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören gazeteci Vedat Yenerer'in bugün beyin ölümü gerçekleşti. Kendisine bir ay önce beyin tümörü teşhisi konmuştu.

Antalya Belediyesi Yolsuzluk Soruşturmasında Yeni Gözaltı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yolsuzluk soruşturması kapsamında Gençlik Merkezi Sorumlusu T.G., Marmaris'te KOM ekiplerince gözaltına alındı. T.G., sorgulanmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.