Taksideki Tartışma Kanlı Sonuçlandı: Bir Kadın Öldürüldü

Olay, sabah saat 09.00 civarında Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, Enis S., bir süre önce boşandığı eşi Nuran Şimşek’i sohbet etmek amacıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki evinden taksiyle almayı tercih etti. Ardından, taksi şoförü Ali Y.’ye Beykoz yönüne gitmesi talimatını verdi. Yolda giderken Enis S. ve Şimşek arasında tartışma başladı. Taksinin duraklamasıyla birlikte Nuran Şimşek, araçtan inmeye çalıştı. Enis S. silahını çekerek, Şimşek’in arkasından ateş açtı. Taksici Ali Y.’ye tepki gösterdiği için ona da ateş eden Enis S., ama taksiciye isabet ettiremedi.

SİLAHLA BAŞINDAN VURUP ÖLDÜ!

Ateşin, Nuran Şimşek’in başına isabet etmesi sonucunda kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Şimşek’in çenesinin altına da iki el ateş ettiği tespit edilen Enis S., daha sonra yaya olarak Hasdal yönüne kaçtı. Olayın ardından, şüpheli Enis S. Kağıthane Devriye Ekipleri tarafından kendisine ait silahıyla birlikte yakalandı. Nuran Şimşek’in cenazesi, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli Enis S. ile Nuran Şimşek’in ikinci evliliklerinin olduğu ve her ikisinin de ilk evliliklerinden birer çocuğa sahip olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak polis, soruşturma başlatmış bulunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Manifest Grubuna 3 Ay 22 Gün Hapis Cezası Verildi

Beşiktaş'ta bir konser sonrası teşhir iddiasıyla yargılanan Manifest grubu üyelerine 3 ay 22 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, hükmü erteledi.

Kılıç: Trabzonspor Açıklamalarım İle İlgili Değil

Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamaların yalnızca Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri hedef aldığını ifade etti.

Volkswagen’den Türkiye’de Polo’nun Geleceği Üzerine Açıklama

Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü, Türkiye'deki ek gümrük vergileri ve lojistik maliyetleri sebebiyle Polo modelinin satışının sonlanabileceğini belirtti.

Erdoğan: Türk Dünyası Vizyon Belgesi’nin Önemi Vurgulandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Dünyası Vizyon Belgesi'ni tanıttığı törende CHP'ye eleştiriler yöneltti ve Türk dünyasında dayanışmayı artıracak hedefleri paylaştı.

RTÜK İnceleme Başlattı: Jasmine Dizisi Hedefte

RTÜK, HBO Max'te yer alan "Jasmine" dizisi hakkında aile yapısını tehdit eden ve ahlaka aykırı unsurlar taşıdığı için inceleme başlattı.