Her yılbaşında, onlarca taciz olayının yaşandığı Taksim, bu kez farklı bir taciz olayına sahne oldu. Yer Taksim olmasına rağmen, hem tacizciler, hem de tacize uğrayanlar yabancı uyrukluydu. İddiaya göre, 3 şahsı şüpheli buldukları gerekçesiyle takibe alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven timleri, kısa süre içerisinde Sıraselviler Caddesi üzerinde İranlı 3 kadına tacizde bulunan şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların Irak uyruklu oldukları, tatil için İstanbul’da oldukları belirlendi. Bu sırada, İranlı kadınlar, taciz edildikleri gerekçesiyle Iraklı turistlere saldırdı. İranlı kadınların, yumruklama anları İHA objektifleri tarafından saniye saniye görüntülendi.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
Akdeniz’de 5,3 Büyüklüğünde Deprem
Akdeniz'de saat 14.06'da meydana gelen depremin büyüklüğü 5,3 olarak ölçüldü. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı depremin merkez üssünü açıkladı.
Manşet
Şaman Kehanetine Arjantinlilerden Ritüel Yanıtı
Ganalı şaman Nana Kwaku Bonsam, son tahminlerinde başarılı olduktan sonra Arjantin için yeni bir kehanette bulundu. Bonsam, Yeşil Burun Adaları ile Arjantin arasındaki maç sonrası Messi ve takım arkadaşlarının Dünya Kupası'na veda edeceğini iddia etti.
Manşet
Icardi’nin Menajerinden Açıklama: Talep Yok
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, sosyal medyadaki karalama iddialarına açıklık getirdi ve 18 Mayıs 2026'daki toplantının olumsuz bittiğini duyurdu. Pino, toplantıda tarafların beklentilerinin uyuşmadığını belirtti.
Manşet
Öğrenci Affı Teklifi Meclis’e Sunuldu
AK Parti milletvekilleri, Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığında Yükseköğretim Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren teklif üzerinde çalışmalarını tamamladı. Kamuoyunda "öğrenci affı" olarak bilinen düzenleme, ilişiği kesilen üniversite öğrencilerini kapsıyor.
Manşet
Suarez, Icardi’nin Mesajlarını Görünce Çıldırdı
Galatasaray'ın yıldız Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile oyuncu China Suarez arasındaki ilişkide ciddi bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. Suarez, Icardi ile birlikte yaşadıkları evi terk etti.