Tatilin ilk gününde İstanbul’da trafik felç!

İstanbul bu sabah okulların tatile girmesine rağmen yoğunluk yaşandı. Özellikle Anadolu-Avrupa yönünde köprüler yoğunlaşırken Avrupa yakasında rahaüt bir trafik gözlendi.

İstanbul'da Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte özellikle Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yaşanan yoğunluk köprüleri geçişte sona ererken Anadolu Yakası'nda E-5 Kadıköy istikametinde ve TEM Ataşehir mevkiinde yoğun bir trafik yaşanıyor.

İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan kar yağışı trafiğe neden oldu. Avrupa Yakası'nda yoğunluk yaşanırken Maslak'ta yaşanan bir trafik kazası nedeniyle FSM-Maslak arasında trafik durma noktasına geldi.

İBB'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yapılan açıklamada İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde 22 Ocak ile 7 Şubat arasında yapılacak bakım ve onarım çalışmaların hava muhalefeti nedeniyle 26 Ocak 11 Şubat tarihleri arısına ötelendiği belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Modern Antep Mutfağı Deneyimi

Beşiktaş'ta hizmete giren Soote Meze Bistro, Antep mutfağını modern gastronomi ile buluşturarak yenilikçi lezzetler sunuyor.

Küresel Piyasalarda Değerli Maden Yükselişi Uyarısı

Küresel belirsizlikler ve savaş riskleri, altın ve gümüş fiyatlarını artırıyor. Uzman İslam Memiş, yatırımcıların 2026 sonrası stratejilerini belirlemeleri gerektiğini vurguladı.

SAR 127 MT Tanklarda Göreve Hazır Sistem oldu

Yerli SAR 127 MT ağır makineli tüfek, Altay Ana Muharebe Tankı'nda kullanılmaya başlandı. Geliştiren firma SAR 127 MT'nin önemli bir teknoloji sunacağını belirtiyor.

Cihan Şensözlü Hakkında Gözaltı Kararı Çıkarıldı

Uyuşturucu soruşturması çerçevesinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkartılan Cihan Şensözlü, magazin dünyasında dikkatleri üzerine topladı.

Bursaspor Taraftarlarının Leyla Zana Tepkisi Gündemde

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki Somaspor-Bursaspor mücadelesinde taraftarların Leyla Zana'ya küfür etmesi siyaseti alevlendirdi. Tepkiler yükselirken, DEM Partisi'nden Meral Danış Beştaş yöneticileri eleştirdi.